Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový krém

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Zeleninový bujón,sůl,polévkové bylinky

Energetická hodnota celkem: 1300 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 1, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 325 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Celer na krájíme na drobné kousky(nebo nastrouháme nahrubo) a dáme vařit.Zvlášť si uvaříme mražený hrášek s mrkví.Ochutíme zeleninovým bujónem nebo bylinkami do polévky(pak je nutno polévku ještě dosolit).Uvařenou zeleninu rozmixujeme a podáváme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři